yritys - KODEKA

yritys

Kodeka – markkinointisi tukena

Kodeka on graafiseen suunnitteluun, nettisivujen toteutukseen, valokuvauksiin ja markkinointiin perehtynyt yritys Pohjois-Karjalassa, Joensuun lähellä Liperissä. Vaikka juuret ovat vahvasti Pohjois-Karjalassa, niin Kodeka ei ole kuitenkaan sidottu pelkästään Joensuun lähiympäristöön, vaan tarjoaa palveluita ympäri Suomen. Palvelut löytyvät saman katon alta ja markkinointi otetaan töissä kokonaisvaltaisemmin huomioon.

Yrittäjästä

Yrittäjänä toimii Krista Asikainen, koulutukseltaan markkinointiin suuntautunut liiketalouden tradenomi (AMK) ja graafista suunnittelua aikuisopiskelijana opiskellut nainen. Aiemmin mm. toimistonhoitajan, sihteerin, markkinointikoordinaattorin ja myyjän työtehtävissä työskennellessä sekä toimeksiantoja eri yrityksiltä toteuttaneena on karttunut monipuolista kokemusta itse työprojekteista, eri aloilta sekä asiakaspalvelusta. Oppimisen nälkä antaa virtaa kouluttautua aktiivisesti ja pitää mm. ohjelmien käyttötaito ajan hermolla.

Viimeisimpinä koulutuksina on käyty Yrittäjäkoulutus, Personal Trainer -koulutus (lisensoitu personal trainer, Trainer4You: hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer) sekä itseopiskeluna jatkuva markkinoinnin ja verkkosivujen toteutuksen kouluttautuminen.

Kodeka on Suomen Yrittäjien jäsen.

Koulutus

personal trainer
(sis. myös kuntosalivalmentaja & hyvinvointivalmentaja)
Trainer4You, Joensuu
2016
yrittäjyyskoulutus
Valmennusmajakka
2016
graafisen suunnittelun opintoja
Karelia ammattikorkeakoulu
Muotoilun koulutusohjelma (aikuisopiskelija), Joensuu
2010–2014
tradenomi (AMK), markkinointi
Pohjois-Karjalan amk, nyk. Karelia amk
Liiketalouden koulutusohjelma, Joensuu
18.6.2008
ylioppilas
Joensuun normaalikoulun lukio, Joensuu
29.5.2004