www-sivut – suunnittelu ja toteutus WordPress-sisällönhallintajärjestelmä

www-sivut

Www-sivujen suunnittelu ja toteutus

Kodeka suunnittelee ja toteuttaa www-sivut WordPress-sisällönhallintajärjestelmään, jolla asiakkaan on myös helppo päivittää sivustoaan itse. Tällöin asiakas ei jää myöskään sidotuksi maksullisiin sivustopohjan palveluntarjoajiin. Mikäli ette halua kuluttaa aikaa sisällön tuottamiseen/tekstien muotoilemiseen, ovat nämäkin palvelut mahdollista toteuttaa Kodekan toimesta. Kysy myös verkkokauppa-toteutuksista.

Projektinhallinta

Laajemmat kokonaisuudet

Tai puuttuuko yritykseltäsi henkilö tai aikaa, kuka ottaisi koko projektin hallintaan?

Myös laajemmat projektit onnistuvat, mm. tekstimateriaalien kerääminen ja lisääminen sivustolle (sovittaessa myös sisällöntuottaminen, oikoluenta, käännöstyöt), tekstien muotoilu, kuvien ja kuvitusten lisääminen (tarvittaessa valokuvaukset ja kuvankäsittely tai kuvapankkikuvien etsiminen tai kuvituksen luominen, infografiikka), hakukoneoptimointi, nettisivujen päivityskoulutukset, yksilöity ohje päivittämisestä…

Pienemmät kokonaisuudet

Myös esimerkiksi monet bloggaajat tarvitsevat erottuvan blogin/blogi-sivuston, WordPress-sisällönhallintajärjestelmää käyttäen pääset päivittämään sivustoa kätevästi myös kännykällä mistä tahansa.

Otos toteutetuista www-sivuprojekteista